VMA: Stanje patrijarha Irineja stabilno, očekuje se da se uskoro vrati redovnim obavezama

Izvor: Beta, 02.Sep.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VMA: Stanje patrijarha Irineja stabilno, očekuje se da se uskoro vrati redovnim obavezama

Zdravstveno stanje patrijarha srpskog Irineja je stabilno i očekuje se da će se ubrzo vratiti svojim redovnim obavezama, saopšteno je danas iz Vojnomedicinske akademije (VMA) u Beogradu. U saopštenju te zdravstvene ustanove se navodi da oporavak patrijarha teče planiranim tokom.Poglavar Srpske pravoslavne crkve Irinej primljen je na VMA prošlog četvrtka zbog kako je rečeno u toj instituciji, "narušenog zdravlja".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VMA: Stanje patrijarha Irineja stabilno, očekuje se da se uskoro vrati redovnim obavezama

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Sep.2019

Zdravstveno stanje patrijarha srpskog Irineja je stabilno i očekuje se da će se ubrzo vratiti svojim redovnim obavezama, saopšteno je danas iz Vojnomedicinske akademije (VMA) u Beogradu...U saopštenju te zdravstvene ustanove se navodi da oporavak patrijarha teče planiranim tokom...Poglavar Srpske...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Stabilno zdravstveno stanje patrijarha Irineja

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2019

BEOGRAD - Zdravstveno stanje Njegove svetosti patrijarha srpskog Irineja koji se nalazi na liječenju na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu je stabilno, a konzilijum ljekara očekuje da se on uskoro vrati svojim obavezama, saopšteno je danas iz VMA.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.