VLASTI PEKINGA UPOZORILE NA VELIKU OPASNOST: Novo žarište smrtonosnog virusa je EKSPLOZIVNO, otkriven uzrok!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2022, 12:50

VLASTI PEKINGA UPOZORILE NA VELIKU OPASNOST: Novo žarište smrtonosnog virusa je EKSPLOZIVNO, otkriven uzrok!

Nije naivno

Najnovije žarište kovida, koje je izbilo u Pekingu, povezuje se sa kafićima u glavnom gradu Kine i po prirodi je "eksplozivno", ima jak potencijal i kompleksno je, saopštila je danas portparolka gradske vlade.

Glavni grad Kine je danas zabeležio 46 novih slučajeva kovida do 15 časova po lokalnom vremenu, izjavio je zdravstveni zvaničnik Liju Siajofeng, preneo je Rojters.

Od ukupno 1.946 lokalnih kovid slučajeva zabeleženih od 22. aprila, 115 je povezano sa zaražavanjem u kafićima, dodao je Liju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TINEJDŽERI UBIJENI U VERSKIM SUKOBIMA: Haos u Indiji - obustavljen internet, vlasti uvele policijski čas

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2022

Vladajuća partija je saopštila da uvredljive opaske ne odražavaju stav vlade...Dvojica tinejdžera ubijena su u petak u sukobima između hindusa i muslimana u istočnoj Indiji koji su usledili nakon pogrdnih izjava dvojice zvaničnika vladajuće stranke o proroku Muhamedu, saopštila je danas policije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.