VLAST GA ODJAVILA, PA PRETRČAO KOD OPOZICIJE: Đilasov kandidat za gradonačelnika nekada trčao za Anom Brnabić

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023, 16:49

VLAST GA ODJAVILA, PA PRETRČAO KOD OPOZICIJE: Đilasov kandidat za gradonačelnika nekada trčao za Anom Brnabić

Fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama potpuno su razotkrile kakav je Đilasov kandidat za gradonačelnika.

U javnosti se pojavila fotografija Đilasovog kandidata za gradonačelnika Vladimira Obradovića, kako u stopu prati Anu Brnabić na jednoj konferenciji pre nekoliko godina. I kako će sada, ovaj oštri protivnik vlasti, kritičar svega što uradi vladajuća koalicija, svojim biračima objasniti ovu fotografiju?

Evidentno je da je 2018. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine gospodin Obradović imao potpuno drugačije mišljenje o najvišim predstavnicima vlasti, kada je pre samo pet godina bio u pratnji predsednice Vlade na jednom događaju. Da stvar bude još bizarnija, ova slika je sa događaja organizovanog u okviru posete Vladimira Putina Srbiji, kada je potpisano šest sporazuma u oblasti digitalne ekonomije?! Neko ko se danas zalaže za uvođenje sankcija Rusiji?!

Sada je očigledno da, što bi rekao naš narod “para vrti gde burgija neće”. Kada neko, po svedočenju člana PSG Sergeja Teifunovića “iskešira tapa tapa tapa” lako se sa Istoka prebacite na Zapad, a sa Rusije na Evropsku uniju. Slika koja je isplivala u javnost očigledan je dokaz da je Vladimir Obradović samo tražio nešto u vlasti, a kada ga je vladajuća koalicija odjavila - promenio je kurs za 180 stepeni i otišao u proevropsku opoziciju gde gazduje Dragan Đilas.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ OBJASNIO KAKO ĐILAS KUPUJE POLITIČARE: TAP TAP TAP, ISKEŠIRA I KUPI!

Možda će vam posle ovog snimka iz 2020. biti jasnije otkud uz Đilasa i Ne davimo Beograd i Miloš Jovanović i ostali lažni desničari!

Sergej Trifunović objašnjava kako Đilas kupuje jedinstvo… pic.twitter.com/O23sFnXndR

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 4, 2023

SERGEJ TRIFUNOVIĆ: ĐILAS JE UPROPASTIO KULTURU U BEOGRADU JER JE GLUPI MAŠINSKI INŽENJER!

Prisetimo se šta je Sergej Trifunović 2020. govorio o vođi celokupne opozicije u Srbiji - Draganu Đilasu:

"Ja sam sa Draganom Đilasom imao jedan fajt u kafani, to je bilo sa stola na sto:… pic.twitter.com/3hSI0BmbCv

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 4, 2023

Sutra će već gospodin Obradović osipati drvlje i kamenje i po Aleksandru Vučiću, po Ani Brnabić i svim članovima vladajuće koalicije ali zaboravlja da forografije i stare uspomene ipak ne mogu tako brzo da izblede.

Premijerka Ana Brnabić reagovala je na fotografiju koju je objavio Milenko Jovanov, a na kojoj se vidi Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović kako stoji iza nje.

- Nemojte da ste takvi, čovek bio savetnik ministra Nenada Popovića. Za savetničku naknadu bio "Pravac Rusija", za Đilasovu "Pravac Evropa". Što bi njegov kolega rekao "luta beba"... E, ali to nećete naći u tekstu na N1 "Ko je Vladimir Obradović, kandidat za gradonačelnika Beograda?" - napisala je Brnabićeva na platformi Iks.

Nemojte da ste takvi, čovek bio savetnik ministra Nenada Popovića. Za savetničku naknadu bio "Pravac Rusija", za Đilasovu "Pravac Evropa". Što bi njegov kolega rekao "luta beba"... E, ali to nećete naći u tekstu na N1 "Ko je Vladimir Obradović, kandidat za gradonačelnika Bgd?" 😂 https://t.co/0PnDiGT8Ed

— Ana Brnabic (@anabrnabic) November 5, 2023

Jovanov je podsetio da je Obradović bio i član Ekonomskog saveta DSS-a.

- Ih... Ne piše tamo ni da je bio član Ekonomskog saveta DSS-a, koji je vodio baš Nenad Popović, mada ne znam zašto kad ionako planiraju koaliciju posle izbora. Ali! Jednu fotografiju moramo hitno da napravimo, jer ovaj, kako je krenuo, ima opet da se uslika sa Vama čim se vratite, sve uzvikujući: "Pravac Kina", pa će on imati dve, a ja ništa... - napisao je Jovanov.

Na taj tvit Jovanova nadovezala se premijerka: - Misliš Milenko Jovanov nešto ovako, kada je V. Putin bio u poseti Srbiji? Vidiš kako je gospodin "ne mogu da sedim i gledam kako Srbija nezaustavljivom brzinom ide nizbrdo, ka ambisu" Obradović tada bio lepo raspoložen i nasmejan tokom Sajma inovacija koji smo organizovali....

Misliš @MilenkoJovanov nešto ovako, kada je V. Putin bio u poseti Srbiji? Vidiš kako je gospodin "ne mogu da sedim i gledam kako Srbija nezaustavljivom brzinom ide nizbrdo, ka ambisu" Obradović tada bio lepo raspoložen i nasmejan tokom Sajma inovacija koji smo organizovali.... https://t.co/FZURCjbJvg pic.twitter.com/GI0K2pbBZt

— Ana Brnabic (@anabrnabic) November 5, 2023

Jovanov je potom izneo i činjenicu da je on bio 47. na lokalnim izborima na listi DSS za Rakovicu.

Па да...

Али @anabrnabic нормално да му је то све било занимљиво. Па он је на локалним изборима 2004. године био 47. на листи ДСС-а за Раковицу! А ви га довели у Владу, да дочека Путина и на Сајам иновација. Па човек био ко куче у лифту 🤷🏻‍♂️

А дефинитивно има више слика са тобом… https://t.co/LXKKsjNaZv pic.twitter.com/XFCtgifhQb

— Миленко Јованов (@MilenkoJovanov) November 5, 2023

Misliš @MilenkoJovanov nešto ovako, kada je V. Putin bio u poseti Srbiji? Vidiš kako je gospodin "ne mogu da sedim i gledam kako Srbija nezaustavljivom brzinom ide nizbrdo, ka ambisu" Obradović tada bio lepo raspoložen i nasmejan tokom Sajma inovacija koji smo organizovali.... https://t.co/FZURCjbJvg pic.twitter.com/GI0K2pbBZt

— Ana Brnabic (@anabrnabic) November 5, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.