VLASNIKA MENJAČNICE IZ NOVOG SADA NOŽEM IZBO ČAK 22 PUTA: Evo šta se dešava sa osumnjičenim za ovo svirepo ubistvo - kamere sve zabeležile

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 18:24

VLASNIKA MENJAČNICE IZ NOVOG SADA NOŽEM IZBO ČAK 22 PUTA: Evo šta se dešava sa osumnjičenim za ovo svirepo ubistvo - kamere sve zabeležile

Očekuje se da protiv njega uskoro bude podignuta optužnica i zakazano suđenje.

Viši sud u Novom Sadu produžio je za još mesec dana pritvor muškarcu (44), koji se tereti da je 24. januara u novosadskom naselju Veternik nožem ubio vlasnika menjačnice (47).

Posle svirepog zločina, koji su zabeležile sigurnosne kamere, muškarac je iz automobila ubijenog ukrao torbicu s novcem i pobegao.

Osumnjičeni je posle zločina prebegao u Austriju, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uhapšen i izručen Srbiji 19. marta. Sumnja se da je on kobnog dana oštrim predmetom usmrtio starijeg muškarca, čije je beživotno telo pronađeno pored automobila na parkingu, u Ulici Nova 34, na Adicama.

Obdukcijom je utvrđeno da je zadobio čak 22 uboda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.