VLASNIK RESTORANA SMISLIO UŽASAN PLAN: DROGIRAO goste kako bi postali zavisnici od njegove hrane

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 19:30

VLASNIK RESTORANA SMISLIO UŽASAN PLAN: DROGIRAO goste kako bi postali zavisnici od njegove hrane

Smislio je opaki plan koji je jako brzo propao

Videvši da polako ali sigurno gubi trku sa restoranima u komšiluku, vlasnik jednog ugostiteljskog objekta u kineskoj provinciji Guangši dosetio se kako da namami goste i veže ih za svoj meni.

Vlasnik restorana rešio je da drogira mušterije tako što će im u nudle sipati opijum!

Njegova ružna namera otkrivena je sasvim slučajno – jedan od gostiju koji je kasnije na ulici počinio prekršaj, testiran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u policiji i tada je otkriveno da u sebi ima morfijum.

Čovek je bio potpuno šokiran nalazima i sve vreme je tvrdio da nije svojevoljno uzimao drogu, već da je jedina stvar koju je konzumirao, a za koju ne može da garantuje poreklo, bila činija nudli u restoranu.

Policija je iznenada posetila ugostiteljski objekat u provinciji Guangši i otkrila kesicu praha sa aromom puževa koja je bila pozitivna na morfijum, prenose Zanimljivosti dana.

Kasnije je otkriveno još 76 grama praha od semenki maka, a vlasnik, identifikovan samo kao Jang je uhapšen. On je priznao da je koristio prah kao tajni sastojak  da navuče mušterije. Rekao je da je sam posadio mak pre nekoliko godina i mleo ga kad se osušio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.