VLASNIK INTERA: Ako trener želi, borićemo se za Mesija!

Izvor: Kurir, 17.Nov.2013, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLASNIK INTERA: Ako trener želi, borićemo se za Mesija!

O interesovanju tima iz Milana pišu mediji u Italiji, pozivajući se na izjavu Tijaga Mote

Novi vlasnik fudbalera Intera Erik Tohir šokirao je svet optimističnom najavom da bi as Barselone Lionel Mesi uskoro mogao da završi na – Đuzepe Meaci!

Tu vest objavio je u nedeljnom izdanju Korijere delo Sport, na naslovnoj strani citirajući reč novog gazde Intera.

"Da kupimo Mesija? Zašto da ne! Pričaću sa trenerom o tome", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mrtav hladan je poručio Indonežanin.

Da interesovanje Intera za Argentinca nije puka dezinformacija potvrđuju i reči njegovog nekadašnjeg saigrača iz Barselone i bivšeg veziste kluba iz Milana Tijaga Mote.

"Ako Mesi ikad napusti Barselonu, prvi tim u koji bi prešao bio bi Inter. Još je mlad, ali pre ili kasnije će mu pasti na pamet da promeni klub", rekao je nedavno Mota.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

VLASNIK INTERA: Ako trener želi, borićemo se za Mesija!

Izvor: Dzungla.org, 17.Nov.2013

O interesovanju tima iz Milana pišu mediji u Italiji, pozivajući se na izjavu Tijaga Mote OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.