VJT: Određen pritvor do 30 dana dvojici Novopazaraca

Izvor: SandzakPress.net, 28.Jul.2023, 11:56

VJT: Određen pritvor do 30 dana dvojici Novopazaraca

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru pokrenulo je istragu protiv E. A. (18) osumnjičenog za ubistvo u pokušaju, kao i protiv E. A. (27), B.A. (53), S.R (21) i S.R. (20) zbog nasilničkog ponašanja, saopšteno je danas. Iz tužilaštva navode da je nakon saslušanja, osumnjičenima E. A (18) i E. A. (27) predložen pritvor, koji je odredio sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Pazaru u trajanju do 30 dana. Policija je u sredu saopštila da je osumnjičeni osamnaestogodišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << na Jošaničkom keju u Novom Pazaru, nakon svađe i tuče pet osoba, nožem naneo povredu dvadesetjednogodišnjem sugrađaninu koji je zbog lakih telesnih povreda zbrinut u Domu zdravlja. Po nalogu tužilaštva protiv tri Novopazarca podnete su krivične prijave zbog učestvovanja u tuči i nasilničkog ponašanja. The post VJT: Određen pritvor do 30 dana dvojici Novopazaraca appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Epilog masovne tuče u Novom Pazaru: Mladić se sumnjiči za ubistvo u pokušaju

Izvor: B92, 28.Jul.2023

Nakon masovne tuče na Jošaničkom keju u Novom Pazaru u kojoj je učestvovalo pet osoba, Više javno tužilašto u ovom gradu pokrenulo je istragu protiv E.A. (18) koji se sumnjiči za ubistvo u pokušaju, kao i protiv B.A. (53), E.A. (27), S.R. (21) i S.R. (20) zbog nasilničkog ponašanja.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.