VJOSA LAŽE KAO PAS! Osmanijeva dobila žestok odgovor iz Beograda: SILNI i moćni nam nameću rešenja, OVO dovodi do humanitarne KATASTROFE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 20:07

"VJOSA LAŽE KAO PAS!" Osmanijeva dobila žestok odgovor iz Beograda: "SILNI i moćni nam nameću rešenja, OVO dovodi do humanitarne KATASTROFE"

U Brisel će se sutra održati razgovori na tehničkom nivou, na kojima će biti reči o svim pitanjima važnim za deeskalaciju situacije, ukljujučujući formiranje Zajednice srpskih opština ali i zabranu upotrebu dinara na KiM.
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, danas je javno optužio Vjosu Osmani, tzv. "predsednicu Kosova", da "laže kao pas". Ove izjave su usledile nakon što je Osmani rekla da je postignut dogovor o dinaru, navodeći da su oni koji su "silni i moćni" jedino što rade jeste da nameću rešenja srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.
U svojoj izjavi, Petković je istakao:
- Što bi naš narod rekao, Vjosa Osmani laže kao pas! Nikakav dogovor o dinaru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.