VITKA I SEKSI: Ovako izgleda Danijela 10 dana nakon porođaja!

Izvor: Kurir, 12.Dec.2013, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VITKA I SEKSI: Ovako izgleda Danijela 10 dana nakon porođaja!

Manekenka Danijela Dimitrovska i supruga voditelja Ognjena Amidžića porodila se pre nešto više od deset dana, a već je okačila svoju sliku na Tviter.

Manekenka, koja je do poslednjeg dana trudnoće radila, izgleda savršeno i bez trunke viška kilograma iako je nedavno na svet donela dečaka Matiju.

Manekenka Danijela Dimitrovska porodila se 29. novembra, dve nedelje pre termina. Ognjen i Danijela venčali su se u maju 2012. godine i ovo je njihovo prvo dete.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VITKA I SEKSI: Ovako izgleda Danijela 10 dana nakon porođaja!

Izvor: Dzungla.org, 12.Dec.2013

Manekenka, koja je do poslednjeg dana trudnoće radila, izgleda savršeno i bez trunke viška kilograma iako je nedavno na svet donela dečaka Matiju OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.