VIŠE TUŽILAŠTVO OPOMINJE Molimo političare da ne traže ubrzavanje predistražnih postupaka

Izvor: Blic, 14.Jun.2016, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIŠE TUŽILAŠTVO OPOMINJE "Molimo političare da ne traže ubrzavanje predistražnih postupaka"

Više  javno tužilaštvo u Beogradu uputilo je danas saopštenje kojim opominje medije, političare i druge pojedince da ne traže ubrzavanje krivičnih i predistražnih postupaka.

kako se navodi u saopštenju, tužilaštvo se ovim putem obraća "svim medijima, političarima i drugim pojedincima i institucijama da ne traže ubrzavanje krivičnih i predistražnih postupaka, jer se u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu sve istrage sprovode u skladu sa Zakonom u najboljem interesu pravde i građana Srbije".

Na kraju kratkog saopštenja, kaže se da će "tužilaštvo obavestiti javnost o rezultatima sprovedenih istraga, kada postupci budu okončani".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tužilaštvo oko Savamale: NE UBRZAVAJTE NAS

Izvor: Mondo, 14.Jun.2016

Povodom ogromnog interesovanja medija za postupke koji se vode u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, uključujući rušenje objekata u Savamali, to tužilaštvo je danas apelovalo da se ne traži ubrzavanje krivičnih i predistražnih radnji...Foto: Beta-Milan Obradović.."Više javno tužilaštvo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.