VIŠE OD 130 SRPSKIH DRŽAVLJANA EVAKUISANO SA AERODROMA BEN GURION! Avion Er Srbije poleteo iz Tel Aviva za Srbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 00:01

VIŠE OD 130 SRPSKIH DRŽAVLJANA EVAKUISANO SA AERODROMA BEN GURION! Avion "Er Srbije" poleteo iz Tel Aviva za Srbiju!

Završena drama

Avion Er Srbije sa našim državljanima poleteo je iz Tel Aviva nešto pre 23 sata po srednjeevropskom vremenu. Time se završila drama za više od 130 putnika koji su se našli u avionu, a koji su prethodno bili "zatočeni" na aerodromu. Njih je na put kući ispratio konzul Srbije u Izraelu Dušan Vujović.

Vujović se zahvalio svim prisutnima na saradnji, kao i Vladi Srbije, Ministarstvu spoljnih poslova i predsedniku Aleksandru Vučiću na organizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove evakuacije. On je dodao da se letovi nastavljaju tokom cele nedelje i da će se evakuacija srpskih državljana nastaviti.

Srećan put svima je poželeo i šef kabineta ministra spoljnih poslova Nikola Nedeljković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.