VIŠE NIKAD NE BIH SPAVALA Bizaran događaj šokirao sve: Žena otkrila da je stranac živeo ispod njene kuće (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2023, 12:19

"VIŠE NIKAD NE BIH SPAVALA" Bizaran događaj šokirao sve: Žena otkrila da je stranac živeo ispod njene kuće (VIDEO)

Bizaran video kruži internetom.

Viralni TikTok video opisuje jezivo otkriće kalifornijske stanovnice Ešli Guardino, koja je saznala da se stranac tajno skrivao ispod njenih podova mesecima - kada je primetila mušku ruku kako izlazi iz poda njene kuće.

Ešli Guardino, iz Kalifornije, objasnila je da je čula čudan zvuk i pomislila da je neko na njenom krovu. Odlučila je da istraži situaciju.

U svom videu, koji je za samo nekoliko dana pregledan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preko šest miliona puta, rekla je:

-Stojim na ulaznim vratima i virim napolje i vidim da se trava pomera - rekla je.

♬ original sound - Ashlyguardino

- Jedna prokleta ruka izlazi iz rupe i pokušava da nešto opipa.

Kameru je preusmerila ka otvorenoj rupi blizu ulaznih vrata, pre nego što se premestila na stranu svoje kuće kako bi pokazala kako je osoba ušla u tavanicu.

- Celog čoveka ovde živi mesecima. Živi ispod kuće. Znate li koliko je zastrašujuće videti prokletu ruku kako izlazi... opipava stranu kuće?

U videu se potom vidi policijski službenik kako razgovara sa čovekom ispod Ešlinog doma, pre nego što se preseče na dva policajca s oružjem. Oni traže od čoveka da izađe iz rupe. Čovek na kraju napušta tavanicu i biva uhapšen. Nakon što je dobro pogledala čoveka, Ešli tvrdi da je bio pod dejstvom droga i snima kako ga policajci prate dok ulazi u policijski automobil, pre nego što se video završava.

Nekoliko gledalaca je ostalo potreseno Ešlinim iskustvom.

"Doslovno više nikada ne bih spavala," napisala je jedna osoba u komentarima.

"Molim se da možete pronaći mir u svom domu u budućnosti," napisao je drugi. Drugi su pristupili sa više saosećanja prema čoveku ispod podova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.