Izvor: Piplmetar.rs, 18.Avg.2023, 23:31

VIŠE NIJE PLAVUŠA! Nova promena Dušice Jakovljević zapanjila mnoge! (Foto)

Voditeljka Dušica Jakovljević opet se odlučila za promenu imidža, što je pokazala svima na Instagramu.
Dušica Jakovljević (Foto: Ringier/Petar Dimitrijević) • Petar Dimitrijević / Ringier


Jakovljevićeva je poznata po dugogodišnjem vođenju rijalitija „Zadruga“, kao i mnogobrojnim estetskim korekcijama, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je sad na Instagramu podelila novu frizuru.
Dušica, naime, više nije plavuša, već je kosu ofarbala u svetlo roze.
Dušica Jakovljević (Foto: Instagram/dusicajakovljevic)
Ove objave je pratila muzika inpirisana Barbikom, uz koju se često vezuje pomenuta boja.
Stihovi na engleskom: „Ja sam Barbi devojka u Barbi svetu…“, čuli su se u Dušičinom storiju, a mnogi su njenu novu boju povezali i sa medijskom kućom u kojoj radi, TV „Pink“.
Dušica Jakovljević (Foto: Instagram/dusicajakovljevic)
Dušica Jakovljević, sa druge strane, neće biti deo novog projekta Željka Mitrovića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „KAD UPADNE DUŠICA DA DREKNE!“ Željko Mitrović najavio JOŠ JEDAN NOVI PROJEKAT! „Nema zaposlenih!“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.