VIŠE NI U SOPSTVENOJ KUĆI NE MOŽETE DA BUDETE SIGURNI: Porodica pregledala kamere i zateklo ih nešto JEZIVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 21:08

VIŠE NI U SOPSTVENOJ KUĆI NE MOŽETE DA BUDETE SIGURNI: Porodica pregledala kamere i zateklo ih nešto JEZIVO

Policija brzo reagovala

Porodica iz britanskog grada Ročdejl vraćala se s putovanja, kada je otac odlučio da aktivira aplikaciju za kontrolu bezbednosnih kamera, i vidi šta se dešava u kući. Na njegovo zaprepašćenje, ugledao je maskirane osobe koje su tumarale porodičnom kućom i preturale stvari u potrazi za dragocenostima.

U početku, unezvereni čovek je mislio da posmatra pljačku u realnom vremenu, a tek kasnije je shvatio da je reč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o snimku, prenosi Daily Star.

- Bilo je strašno, iskreno govorim. Gledati strance kako vam preturaju po kući, otvaraju fioke - kazao je neimenovani čovek.

Kada je porodica stigla kući policija je uveliko bila na uviđaju, jer ih je pozvao komšija.

- Sve je bilo pobacano, fioke izvučene, ormani rastureni. Otvorili su sva vrata, ispraznili sve kutije - kazao je čovek.

Članovi porodice iz Ročdejla veruju da su prestupnici znali da su otputovali, odnosno da su ih pratili i shvatili šta se dešava.

Family on pilgrimage checks nanny cam and watches strangers ransack their homehttps://t.co/JtCBYvbocC pic.twitter.com/FgOl4ekvRK

— The Mirror (@DailyMirror) March 10, 2024

- Ovo je veliki šok. Nestao je osećaj sigurnosti kojima imate u svom domu. Sada stalno proveravamo prozore i vrata, a najmanja buka nas probudi. -

Na kraju, ustanovljeno je da su lopovi iz kuće odneli samo dve nadzorne kamere.

- Verujem da su tražili ključeve od kola, ali ih nisu našli. Nedavno smo kupili BMW- kazao je domaćin.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.