VILI JE SPASEN! Zeka iz urušene zgrade nađen živ: Bez vode i hrane 14 dana, ali jednom se ipak obradovao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 13:27

VILI JE SPASEN! Zeka iz urušene zgrade nađen živ: Bez vode i hrane 14 dana, ali jednom se ipak obradovao!

Zeca su odneli da popije vodu, u zgradu pored puta. Sav se tresao, bio je vrlo uznemiren. Ubrzo su mu serivrali i komad šargarepe.

Ljubimac jednog od stanara urušene zgrade na u Vidovdanskoj ulici na Vračaru, zeka Vili, za koga su svi mislili da više nije živ, pronađen je posle 14 dana!

Vlasnik nije mogao da veruje kada ga je ugledao! Kako kaže, neverovatno je da zeka preživeo sam u ruševinama, bez hrane i vode čitave dve nedelje!

Posle niza strašnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vesti o urušavanju zgrade u Vidovdanskoj, ovo je jedna koja je obradovala sve koji su pratili dramu stanara koji su ostali bez svojih domova.

Vest o tome da je zeka živ je obradovala stanare i svi su sa nestrpljenjem čekali da ga vide.

Zeca su odneli da popije vodu, u zgradu pored puta. Sav se tresao, bio je vrlo uznemiren. Ubrzo su mu serivrali i komad šargarepe što ga je veoma obradovalo.

Kako je ispričao vlasnik ovog kućnog ljubimca, Vili je poklon koji je njegova ćerka dobila od svog muža, dok su se zabavljali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.