VIKAO “ALAHU EKBER” PA NAPAO MAJKU I PUCAO NA OCA: Drama u Zvorniku!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jun.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIKAO “ALAHU EKBER” PA NAPAO MAJKU I PUCAO NA OCA: Drama u Zvorniku!

U Zvorniku N. H. (52) iz Tuzle ranio je oca H. H. u grudi i pritom uzvikivao "Alahu ekber".

Kako je saopšteno iz CJB Bijeljina, zvornička policija danas je u 4.35 časova primila prijavu da se u porodičnoj kući H.H. u mestu Hajdarevići u Zvorniku čuje vriska i galama.

Na lice mesta odmah je izašla policija koja je ustanovila da je N.H. fizički napao majku, a iz vatrenog oružja ranio oca u predelu grudi i pritom uzvikivao "Alahu-ekber". Policija je uhapsila N.H, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se povrijeđena lica nalaze na hospitalizaciji u Medicinskom centru Zvornik.

O svemu je obavešteno postupajuće tužilašvo. U toku je istraga i rad na dokumentovanju krivičnog dela.

(Telegraf.rs / Izvor: Nezavisne novine)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvornik: Ranio oca uzvikujući "alahu ekber"!

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2016

N. H. iz Tuzle rano jutros je u Zvorniku napao majku, pa ranio oca u grudi. Vinovnik uhapšen, njegovi roditelji prevezeni su u zvorničku bolnicu BEOGRAD - Muškarac iz Tuzle (52) rano jutros je u Zvorniku ranio oca u grudi i pritom uzvikivao "alahu ekber".Kako je saopšteno iz...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.