Izvor: B92, 18.Okt.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"VIJESTI": OSTAR SUKOB PREDRAGA I MOMIRA BULATOVICA

Predsednik i potpredsednik Socijalisticke narodne partije Crne Gore Momir Bulatovic i Predrag Bulatovic u ponedeljak su usli u ostar koncepcijski sukob koji bi mogao da se pretoci i u vanredni kongres te partije i smene na njenom vrhu, pisu "Vijesti" u sredu.

"Vijesti" navode, pozivajuci se na "izvore bliske vrhu SNP", da je sukob dvojice najvisih funkcionera SNP kulminirao zbog nastojanja Momira Bulatovica da SNP, pored mesta mandatara za sastav federalne vlade u pregovorima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kod Vojislava Kostunice, insistira i na zahtevu da se neki od resora obavezno dodele Socijalistickoj partiji Srbije.

Razmena ostrih reci okoncana je odlukom Predraga Bulatovica da ne putuje u Beograd i zastupa stav o obaveznom "slepanju" SPS. Prema pisanju "Vijesti", u vrhu SNP se pominje mogucnost zakazivanja vanrednog kongresa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.