VIDI SE SVETLO NA KRAJU TUNELA! Vreme je da se razmisli o POPUŠTANJU MERA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 13:51

VIDI SE SVETLO NA KRAJU TUNELA! "Vreme je da se razmisli o POPUŠTANJU MERA"

Uskoro novo mere.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da u trenutku kada počinje masovna imunizacija stanovništva i kada je odgovornošću građana smanjen broj zaraženih, vreme je, kaže, da razmisli o popuštanju mera.,

Vesić je rekao da je o tome razgovarao i sa predstavnicima Privredne komore Srbije i privrednika.

Kako je dodao, sada kada se vidi "svetlo na kraju tunela" i kada je počela imunizacija, vreme je da se produži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radno vreme bar do 22 sata.

- Zahvaljujući naporima predsednika Vučića mi smo treća zemlja u Evropi u kojoj je počela vakcinacija i obezbeđeno je dovoljno besplatnih vakcina za sve građane. Posebno sam srećan jer je Grad Beograd uspeo da se izbori da sektor usluga radi do 20 sati - rekao je Vesić, a saopštio Beoinfo.

Ističe da danas u Beogradu lokali rade, dok je sve zatvoreno u Parizu, Berlinu, Londonu, Pragu i Beču.

Vesić kaže da je država uspela da nađe meru između očuvanja javnog zdravlja i čuvanja radnih mesta.

- Obezbedili smo da Beograd radi i tako omogućili desetinama hiljada ljudi da dobijaju plate. Ponosan sam na to. Svesno sam se borio za radna mesta iako sam bio meta napada. Znao sam da ako se zatvori sektor usluga samo u Beogradu ostaje bez posla 40.000 žena i muškaraca - istakao je Vesić.

Dodao je da je video izjave lekara iz Kriznog štaba da oni prelažu da se mere ne popuštaju do kraja januara.

- Oni za to imaju svoje argumente kao i mi svoje, razgovaraćemo. U svakom slučaju očekujem da se od 1. februara radi do 22 sata. Mi ćemo se boriti da se to dogodi i ranije - zaključio je Vesić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zahvaljujući naporima predsednika Vučića mi smo treća zemlja u Evropi u kojoj je počela vakcinacija

Izvor: Luftika.rs, 17.Jan.2021

U trenutku kada počinje masovna imunizacija stanovništva i kada smo disciplinom svih uspeli da smanjimo broj zaraženih vreme je da razmišljamo o popuštanju mera, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.. On je dodao da je o tome razgovarao i sa predstavnicima Privredne komore Srbije...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.