Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Zorica išamarala Gastoza, on je uhvatio za gušu

Sve šokantiji obračuni nam dolaze iz vile "Parova", a među poslednjima je nova svađa i tuča Zorice Dukić i Nenada Marinkovića - Gastoza.

Naime, u toku žurke stanarima popularne vile puštena je numera "Ja imam nekog, a ti si sam", Vesne Zmijanac i Slavka Banjca, koju Zorica privatno obožava.

Kada je krenuo refren koji peva legendarna pevačica, Zorica je uzela mikrofon i krenula da peva pesmu svom dragom, ali u tom momentu mikrofon joj je otela Vesna Rivas. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Dukićeva krenula da otme mikrofon pevačici, Gastoz ju je u tome sprečio, što je dodatno iznerviralo Dukićevu pa je išamarala Gastoza i udaljila se.

Međutim, prema Bumbarovim rečima, tu se incident nije završio:

- Kada sam prišao ostavi, video sam da je Gastoz uhvatio Zoricu za gušu. U tom momentu uleteo je Mladen, koji je želeo da odbrani Zoricu, a Gastoz ga je tako odgurnuo i oborio na pod - ispričao je Bumbar šokiranim cimerima, dok je Vesna Rivas prokomentarisala da je Marinkoviću "pukao film".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.