VIDEO: Vratila se Goga!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2014, 02:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Vratila se Goga!

Publika će za desetak dana imati prilike da čuje novi album Goge Sekulić, koji je simbolično nazvala "Ponovo rođena". Njeni fanovi sada imaju priliku da čuju prve dve pesme koje otvaraju njen deveti studijski album.

Uskoro album, simboličnog naziva "Ponovo rođena": Goga Sekulić

 

Pesmu "Ja hoću sve" Goga je uradila u saradnji sa di džej Emporiom i reč je o numeri koja je namenski napravljena da osvoji klubove.

 

Kao autori >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na pesmi, pojavljuju se Marina Tucaković i Aleksandar Kobac, dok je remiks verziju radio pomenuti di džej u saradnji sa KC Blazeom.

 

Druga pesma koju je Goga predstavila kod Lee Kiš jeste "Moja druga mladosti" koju su uradili Damir Handanović i Saša Lazić, a reč je baladi emotivnog teksta.

 

Preslušajte pesme i utiske ostavite u komentarima.

 

"Ja hoću sve":

 

"Moja druga mladosti":

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.