(VIDEO) VENGEROVA TIKA-TAKA: Pogledajte akciju Arsenala o kojoj bruji ceo svet!

Izvor: Kurir, 16.Feb.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) VENGEROVA TIKA-TAKA: Pogledajte akciju Arsenala o kojoj bruji ceo svet!

U akciji nakon koje je Olivije Žiru postigao vodeći gol za Arsenal protiv Midlsbroa u FA kupu, učestvovali svi fudbaleri tima iz Londona

Često se za neku akciju koju vidimo na fudbalskim terenima kaže da je kao iz udžbenika, a ona koju su u delo sproveli igrači Arsenala u duelu FA kupa s Midlsbrom svakako zaslužuje mesto u takvim knjigama.

Izabranici Arsena Vengera pokazali su na terenu šta znači timski rad, tako što su svi do jednog učestvovali u akciji kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vodećeg gola.

Nakon skoro dvadeset dodavanja, lopta je stigla do Olivijea Žirua, koji je kako dolikuje rasnom strelcu zakucao u mrežu rivala.

All 11 Arsenal players touch the ball as Giroud finishes a team goal of the season contender http://t.co/tp805PmMsg pic.twitter.com/YtnexonH5w

Uverite se i sami u briljantnost ove akcije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.