(VIDEO) Unuk nokautirao baku (84): Jezivi snimak porodičnog nasilja je UZNEMIRUJUĆ

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 08:51

(VIDEO) Unuk nokautirao baku (84): Jezivi snimak porodičnog nasilja je UZNEMIRUJUĆ

Ljudi su zgranuti

Na društvenoj mreži Tviter objavljen je uznemirujući video snimak na kojem se jasno vidi kako dečak, unuk, udara svoju baku (84) nogom u donjem delu stomaka, a nesrećna starica od siline udarca pada par metara iza.

Kako stoji u opisu videa, navodno je baka tražila od svojih unuka (dva dečaka na snimku) da idu na spavanje, što je jedan od njih (stariji) burno dočekao udarivši je nemilosrdno zbog čega je starica pala na krevet.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Grandson welcomes his 84 year old Grandmother to Sparta for trying to make him go to bed early... pic.twitter.com/ESuVHLNu32

— Fight Haven (@FightHaven) April 16, 2023

Kada se podigla, bezobrazni dečak je ponovo krvnički udario nogom, nakon čega je vremešna žena pala na pod odmah pored police na kojoj je bio televizor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.