Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Umalo izbio oko fudbaleru Steaue pa dobio 16 utakmica zabrane igranja

Fudbalska Federacija Rumunije kaznila je fudbalera Targu Mureša Gabrijela Murešana sa 16 utakmica zabrane igranja, jer je tokom duela sa Steauom umalo izbio oko napadaču bukureštanskog kluba.

Na meču rumunskog prvenstva Murešan je u vazdušnom duelu laktom, brutalno, udario napadača Steaue i poslao ga na opracioni sto. Ispostavilo se da je od siline udarca Rusesku mogao da ostane bez oka, ali je prošao "samo" sa polomljenom jagodičnom kosti. Murešan je dužan da plati >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 7.200 američkih dolara.

Na istoj utakmici povređen je još jedan igrač prvaka naših istočnih suseda. Klaudiju Keseru zadobio je potres mozga, nakon što je zgažen od strane veziste Targu Mureša Osmana Ndojea. Vinovnik tog prekršaja kažnjen je sa šest mečeva zabrane.

Pogledajte pomenute grube prekršaje:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.