(VIDEO) UDAR NA DŽIHDISTE ZU BELGIJI: Pogledajte dramatičan obračun policije i terorista!

Izvor: Kurir, 15.Jan.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) UDAR NA DŽIHDISTE ZU BELGIJI: Pogledajte dramatičan obračun policije i terorista!

VERVIJER - Troje ekstremista ubijeno je u antiterorističkoj operaciji belgijske policije u Vervijeu, na istoku Belgije, javljaju belgijski mediji. Ranije su mediji javili da u akciji koja je još u toku ima nekoliko mrtvih.

U Vervijeu policija je večeras upala u kuću gde se nalazila osumnjičena teroristička grupa. Radi se o bivšoj pekari u centru grada. Policija je bila teško naoružana i čule su se detonacije i pucanje.

Policija je intervenisala izuzetno brzo jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su se prema informacijama dobijenim prisluškivanjem ekstremisti spremali za teroristički akt", navela je novinarka televiije RTL.

Bivša ministarka unutrašnjih poslova Belgije Lorent Ankeliks izjavila je televiziji RTBF da je bez sumnje ova operacija pažljivo pripremana i kako je ona rekla njome je svakako izbegnuto krvoprolićje u Belgiji slično onom u Francuskoj

http://www.youtube.com/watch?v=tXBdnKF0YAM

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.