(VIDEO) U BIOSKOPIMA OD JULA:  Svetska premijera Nemoguće misije 5 u bečkoj Operi!

Izvor: Kurir, 08.Jun.2015, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) U BIOSKOPIMA OD JULA: Svetska premijera Nemoguće misije 5 u bečkoj Operi!

Državna Opera se već nekoliko meseci preuređuje kako bi bila pretvorena u savršenu bioskopsku dvoranu za premijeru koja je zakazana za 23. juli

BEČ - Tom Kruz će prisustvovati svetskoj premijeri filma „Nemoguća misija – Otpadnička nacija”  u bečkoj Državnoj operi 23. jula, čak pet meseci pre prvobitno najavljenog roka. Osim Kruza u austrijsku prestonicu stižu i Sajmon Pega, Rebeka Ferguson i režiser Kristofer Mekkverij. Osim njih očekuju se i producent >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Brajan Burk kao i izvršni producenti.

U petom nastavku filma agent Itan Hant (Tom Kruz) imaće posla sa terorističkom organizacijom „Sindikat” koji hoće kompletno da rasturi jedinicu Nemoguće misije.

Nakon što je Tom Kruz prošle godine snimio scene u bečkoj Državnoj operi, holivudska zvezda i ljubitelj Beča je još tada izjavio da su raskošni ambijent i svečano stepenište adekvatni za svetsku premijeru. Film je osim u Operi sniman i na stanici metroa Šotenring.

Opera se već nekoliko meseci preuređuje kako bi bila pretvorena u savršenu bioskopsku dvoranu, što je poseban izazov, kažu u Bečkoj Filmskoj komisiji. Osim Beča kao lokacije za snimanje su prošle godine odabrani i Marakeš i London.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.