(VIDEO) TURBO FOLK SA ZAPADA: Poslušajte o čemu pevaju američki narodnjaci

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) TURBO FOLK SA ZAPADA: Poslušajte o čemu pevaju američki narodnjaci

U tekstovima stranih folkera ima mesta i za humor pa se jedan američki narodnjak zove "Ti si razlog što su nam deca ružna" koju izvode Loreta Lin i Konvej Tviti

Teksotvi pesama naših narodnjaka nekada su skoro besmisleni, ali nisu oni najgori. Američke kantri zvezde imaju toliko besmislene tekstove da prevazilate i naše tekstopisce koje spominju nesrećne ljubavi do imovinske karte.

U tekstovima stranih folkera ima mesta i za humor pa se jedan "američki >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << narodnjak" zove "Tisi razlog što su nam deca ružna" koju izvode Loreta Lin i Konvej Tviti, a pesma ima preko milion pregleda na Jutjubu.

Džon Denver svojevremeno je pevao o idealnoj ljubavi koju je "ubila istina", a u pesmi "Vadi taj jezik iz mojih usta" voljena žena se pretvara u vešticu što ga onemogućava da je poljubi za kraj.

Kantri pevač Džimi Bufet izvodi numeru interesantnog, ali posve nelogičnog naslova, "Ako ti telefon ne zvoni, ja sam".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TURBO-FOLK-SA-ZAPADA-Poslusajte-o-cemu-pevaju-americki-narodnjaci

Izvor: medio.rs, 01.Okt.2014

U tekstovima stranih folkera ima mesta i za humor pa se jedan američki narodnjak zove "Ti si razlog što su nam deca ružna" koju izvode Loreta Lin i Konvej Tviti..Teksotvi pesama naših narodnjaka nekada su skoro besmisleni, ali nisu oni najgori. Američke kantri zvezde imaju toliko besmislene tekstove...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.