VIDEO: Sevnule grudi, a svi ste ih već videli...

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jan.2016, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Sevnule grudi, a svi ste ih već videli...

Zvezda "Pedeset nijansi" zamalo sevnula grudima na dodeli nagrada, pa se našalila na svoj račun.

Dakota Džonson primala je nagradu za najbolju dramsku glumicu na dodeli "People's choice" nagrada, kada ju je koleginica Lesli Man prejako zagrlila i pokidala joj gornji deo haljine.

"Lesli mi je upravo pokidala haljinu! Ali dobro, nije kao da niste već svi videli moje grudi", našalila se glumica, koja se proslavila ulogom u filmu "Pedeset nijansi sive".

Pogledajte!

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Glumica umalo ostala bez haljine: Pogledajte kako je reagovala

Izvor: B92, 08.Jan.2016, 15:32

Poznata glumica Dakota Džonson je na dodeli nagrada umalo pokazala više nego što je planirala...Ćerka Melani Grifit i glumica hit filma „50 nijansi siva“ doživela je nezgodu s garderobom kada je primala nagradu za najbolju dramsku glumicu na dodeli „People’s choice“ nagrada...Koleginica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.