(VIDEO) SRAMOTA: Fudbaleri Miovenija plakali, pošto su igrači Kluža postigli gol umesto da vrate lop

Izvor: Kurir, 04.Dec.2014, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SRAMOTA: Fudbaleri Miovenija plakali, pošto su igrači Kluža postigli gol umesto da vrate lop

PITEŠTI - Fudbaleri rumunskog prvoligaša Kluža obrukali su se na meču nacionalnog kupa protiv drugoligaša Miovenija.

Meč je odigran na stadionu u Piteštiju pod teškim vremenskim uslovima. Mioveni je vodio 3:0 do 61. minuta. Usledio je potom preokret gostiju koji su za sedam minuta postigli dva gola i smanjili na 3:2.

Međutim, u 85. minutu usledio je sramotan potez Kluža. Jedan od fudbalera Miovenija ležao je na terenu, a njegovi saigrači su izbacili loptu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u aut. Međutim, igrači Kluža umesto da vrate loptu fudbalerima Miovenija krenuli su u napad i postigli gol za izjednačenje.

Usledili su protesti domaćih fudbalera, ali to nije tangiralo fudbalere Kluža, koji su u poslednjim trenucima utakmice dali gol za 4:3 i veliku pobedu.

Igrači Miovenija teško su podneli poraz, a u suzama su napustili teren.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.