(VIDEO) SEKS NE MOŽE DA ČEKA: Društvena mreža za one koji vole da se igraju!

Izvor: Kurir, 15.Jan.2015, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SEKS NE MOŽE DA ČEKA: Društvena mreža za one koji vole da se igraju!

FriXion je naziv nove društvene mreže za ljubitelje seks igračaka. Cilj kreatora ove mreže je povezivanje korisnika, njihovo lakše upoznavanje i dodatno zbližavanje partnera koji su fizički razdvojeni.

Članovi firme rekli su kako će ova mreža omogućiti ljudima da lako iz daljine upravljaju seksi igračkama različitih proizvođača. Nadaju se da će napraviti igrice i imati prenos korišćenja nove tehnologije uživo, gde korisnik može kontrolisati hiljade uređaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << širom sveta.

U toku je testiranje ove društvene mreže, a korisnici se mogu registrovati putem pozivnica.

"Radimo na robotskim uređajima koji su prilagođeni u ove svrhe. Upoznali smo muškarce koji su ih izumeli i prilagodili ovome. Planiramo i prodaju svojih uređaja i imamo velike ideje. Želimo da ljudi imaju i fizičku interakciju putem interneta. Koristeći sofisticirane televibratore dvoje ili više korisnika mogu dirati jedni druge i imati seks iako su fizički udaljeni", kazali su iz ove firme.

Mreža koristi postojeće seksi igračke i postojeću tehnologiju kojom povezuje korisnike. Tako korisnici mogu koristiti vibratore, dildoe i druge uređaje u realnom vremenu koje kontroliše partner. Tu su i tzv. ruke koje prenose osećaj stiska i dodira.

"FriXion korisnici će moći da se dodiruju, drže za ruke, ljube i imaju penetrativni seks bez obzira na to gde se partner nalazi", saopšteno je iz ove firme.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.