VIDEO SAM UPLAKANO DETE U PELENAMA NA KIŠI! Komšija pozvao policiju, a u kući pronađen JOŠ VEĆI UŽAS

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 07:07

"VIDEO SAM UPLAKANO DETE U PELENAMA NA KIŠI!" Komšija pozvao policiju, a u kući pronađen JOŠ VEĆI UŽAS

Policija je  saopštila da je stigla na lice mesta gde je zatekla dve devojčice koje plaču.

Roditelji šestogodišnjeg dečaka pronađenog zaključanog u kavezu za pse u kući u Filadelfiji uhapšeni su uz krivične prijave.

Mišel Kembel (30) i Pol Veber (31) optuženi su za ugrožavanje dobrobiti deteta i bezobzirno ugrožavanje osobe, potvrdila je policijska uprava Filadelfije za magazin "People". Određena im je kaucija.

Komšija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << para rekao je za lokalne medije da je pozvao policiju oko 13 časova  u četvrtak nakon što je video dve devojčice, stare 4 i 5 godina, delimično obučene kako lutaju napolju po kiši u dvorištu kuće u kojoj je par živeo.



- Imaju pelene. Nemaju košulje. Nemaju pantalone. Nemaju cipele. Vrište. Pada kiša. Hladno je. Vrište za majkom, ocem - rekao je komšija.

Ušli su na imanje, gde su zatekli još jedno dete, šestogodišnjeg dečaka, zaključanog u kavezu za pse. Dečak je bio go, samo sa ćebetom i jastukom u kavezu.

Sve troje dece je obezbeđeno i prevezeno u bolnicu Sent Kristofer na procenu, saopštila je policija, dodajući da će deca biti stavljena pod staranje države.

Couple are charged after six-year-old boy is found naked and locked in a dog cage in Philadelphia - with two young girls outside in the rain

https://t.co/3Kafb0Zp2i via @MailOnline

— Amanda (@Joyenz1) March 26, 2023

- Ne znamo u potpunosti sve što se ovde dešava. Pred nama je duga istraga - rekao je predstavnik policije.

Starija žena i 40-godišnji muškarac, koje je policija identifikovala kao baku i rođaka dece, takođe su pronađeni u kući, a još dvoje dece je živelo u kući, ali su u to vreme bili u školi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.