(VIDEO): Pogledajte koga je kopirao Majveder pred borbu veka

Izvor: Kurir, 16.Mar.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO): Pogledajte koga je kopirao Majveder pred borbu veka

Bokser se za meč protiv Manija Pakjaa priprema i u šumi

Borba veka, kako joj tepaju mediji, sve nam je bliže: 2. maja u Las Vegasu ćemo videti meč za objedinjenje titula u velter kategoriji između najatraktivnijih boksera današnjice Flojda Majvedera i Manija Pakjaa.

Uoči spektakularnog okršaja oba boksera nastoje privući pažnju na sebe. U tome prednjači Majveder koji kontroverznim objavama na društvenim mrežama itekako zna da se probije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u javnost. Tako je objavio snimak poslednjeg treninga koji se sastojao od - cepanja drva!

Nije se, Majveder prvi toga dosetio: Muhamed Ali je cepao drva pre borbe protiv Dža Frejzera 1974. godine, a ta je scena iskorištena i u filmu Roki u kojem je sekiru u rukama imao Silvester Stalone.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.