VIDEO: Pas lutalica održao koncert sa klarinistom prosjakom

Izvor: Večernje novosti, 28.Nov.2013, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Pas lutalica održao koncert sa klarinistom prosjakom

Nesvakidašnji prizor na šetalištu na Evropskom trgu u gradu Dnjepropetrovsku. Dok je ulični svirač sakupljao novac svirajući poznate melodije na svom klarinetu, jedan pas, lutalica, prišao je i počeo da peva, na sveopšte iznenađenje kako prolaznika, tako i samog muzičara.Ovaj čudan "orkestar" u sekundi je postao glavna atrakcija. Okupljeni ljudi oduševljeni prizorom nesebično su ostavljali novac ovom dvojcu, i u neverici posmatrali psa koji peva uz bilo koju odsviranu melodiju.- Pas >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nije moj, sedeo je tu, gledao me, a onda se pridružio čim sam odsvirao prvu notu.. - rekao je Sergej Ivanovič, svirač, koji nakon veselog i blagorodnog radnog dana, iako su ga mnogi za to pitali, nije mogao da usvoji ovog raspevanog psa, jer već ima ljubimca kod kuće.Preslatka lutalica, nakon što je otpevala svoj deo repertoara, par puta je zalajala na okupljenu masu, i otišla svojim putem.Pogledajte video:

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pas održao koncert sa prosjakom

Izvor: B92, 28.Nov.2013

Nesvakidašnji prizor na šetalištu na Evropskom trgu u gradu Dnjepropetrovsku. Dok je ulični svirač sakupljao novac svirajući poznate melodije na svom klarinetu, jedan pas, lutalica, prišao je i počeo da peva, na sveopšte iznenađenje kako prolaznika, tako i samog muzičara...Ovaj čudan "orkestar"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.