(VIDEO) PRVI HRVATSKI KOŠARKAŠ U SRPSKOJ LIGI: Tomislav Gabrić potpisuje za Metalac

Izvor: Kurir, 15.Avg.2015, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PRVI HRVATSKI KOŠARKAŠ U SRPSKOJ LIGI: Tomislav Gabrić potpisuje za Metalac

Gabrić je u društvu svog agenta boravio u Valjevu i tom prilikom su dogovoreni svi detalji buduće saradnje

Mladi reprezentativac Hrvatske i dosadašnji član Cibone Tomislav Gabrić (20 godina, 204 cm) na korak je od potpisivanja ugovora sa Metalcem, rekao je prvi čovek tog košarkaškog kluba Boško Đukanović.

Gabrić je u društvu svog agenta boravio u Valjevu i tom prilikom su dogovoreni svi detalji buduće saradnje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
“Trener Đokić ga je upoznao za vrijeme EP do 20 godina i veoma je zadovoljan što će ga imati na raspolaganju. Mislim da je potpisivanje ugovora formalnost posle razgovora koje smo obavili sa Gabrićem”, rekao je Đukanović.

Tomislav Gabrić prethodne sezone je u ABA ligi igrao skromnih devet minuta po utakmici, uz učinak od 2,3 poena i 0,8 skokova. Pokriva pozicije krila i krilnog centra.

Kurir sport / Sportski žurnal

http://www.youtube.com/watch?v=QicjAcbw8HU

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(VIDEO) PROBIJA LED: Prvi hrvatski košarkaš stiže u srpsku ligu

Izvor: Kurir, 15.Avg.2015

Tomislav Gabrić je u društvu svog agenta boravio u Valjevu i tom prilikom su dogovoreni svi detalji buduće saradnje..Mladi reprezentativac Hrvatske i dosadašnji član Cibone Tomislav Gabrić (20 godina, 204 cm) na korak je od potpisivanja ugovora sa Metalcem, rekao je prvi čovek tog košarkaškog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.