(VIDEO) PROŠETAO ULICOM I RAZBESNEO SVE! Beograđani u neverici: Kako te nije sramota, deca te gledaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 18:56

(VIDEO) PROŠETAO ULICOM I RAZBESNEO SVE! Beograđani u neverici: "Kako te nije sramota, deca te gledaju"

Nikad ne znamo na kakav prizor možemo da naiđemo dok se vozimo ulicama prestonice, ili dok užurbano završavamo obaveze koje imamo. Možemo naići i na potpuno golog čoveka, ali bukvalno!

Tako je jedan vozač kod Bogoslovije zatekao čoveka koji potpuno go korača ulicom. U koloni vozila koja se tu pravila, svi putnici su bili zabezeknuti i bukvalno su trljali oči zbog prizora koji vide pred sobom.

Ipak, izgleda da golog muškarca uopšte nije doticalo mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zapanjenih građana, nastavio je da bez straha od osude šeta dalje. Osim toga, on igleda na ovom snimku kao da ne planira da se uskoro obuče? Da li i vi isto mislite dok gledate snimak?

Nakon objavljivanja snimka, komentari na zapanjujuće prizore bili su razni, a jedan od njih bio je: "Kako te nije sramota, deca te gledaju".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.