(VIDEO) PREMIJERNO: Olja Karleuša predstavila spot za pesmu Mazohista

Izvor: Kurir, 28.Maj.2015, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PREMIJERNO: Olja Karleuša predstavila spot za pesmu Mazohista

To sam ja, mali mazohista, za bol daltonista jer ti me kidaš na komade, reči su ove zanimljive pesme

Olja Karleuša predstavila je novu pesmu koja nosi naziv "Mazohista" a njene zanimljive reči glase: "To sam ja, mali mazohista, za bol daltonista jer ti me kidaš na komade..."

Spot je sniman u centru Beograda, a par kadrova snimljeno je i pored Save ispod Brankovog mosta. Pored popularnog voditelja Bobana Spasojevića, u spotu se pojavljuje i zgodna Meleskinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Aleksandra, dok je Olja u ulozi Spasojevićeve bivše devojke koja se, poput pravog malog mazohiste, priseća njihovih zajedničkih trenutaka.

"Momka koji bi bio moj partner u spotu birala sam po izgledu a presudna je bila visina (1,97) pošto su svi ostali “kandidati” bili meni do ramena a to baš i ne bi najbolje izgledalo u spotu" , kaže nam Olja.

Inače, ovu numeru Karleuša je izdala za svoju novu izdavačku kuću "BR: Enter Music" koja je u vlasništvu Bobana Rajovića. Muziku i tekst radio je Miloš Roganović, aranžman Miloš Roganović i Dušan Alagić dok je snimanje spota povereno DM SAT produkciji.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.