VIDEO POSLERATNOG STANJA NA NOVOM BEOGRADU - Superćelijska oluja razorila blokove, automobili uništeni, komšije u očaju OVAKO NIJE BILO OD BOMBARDOVANJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 09:59

VIDEO "POSLERATNOG STANJA" NA NOVOM BEOGRADU - Superćelijska oluja razorila blokove, automobili uništeni, komšije u očaju "OVAKO NIJE BILO OD BOMBARDOVANJA"

Tokom jučerašnjeg dana i noći ceo naš region zahvatila je nezapamćena, superćelijska oluja.

Gotovo cela naša zemlja sinoć je osetila svu silinu superćelijske oluje, koja je protutnjila regionom i iza sebe ostavila samo scene razaranja.

Sudbinu gotovo celog regiona podelio je i Novi Beograd, a naš reporter je ispred jedne zgrade zatekao šokantan prizor.

Drveće iščupano iz korena, izlomljene grane, okrunjena fasada, a komšije stoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispred zgrade i gledaju kako da počnu da sklanjaju krš sa svojih automobila.

- Posleratno stanje, šta drugo da vam kažem. Ovo je nešto nezapamćeno, poslednji put sam se ovako uplašila tokom bombardovanja. - izjavila je jedna od komšinica, čiji je automobil nastradao u superćelijskoj oluji.

Komšija iz susedne zgrade rekao je da će se stanari sami organizovati i početi sa sklanjanjem grana, kako bi se što pre utvrdila šteta.

- Ovo je katastrofalna i krizna situacija, nadležni će imati more posla u otklanjanju štete. Mi smo se sami skupili i uradićemo sve što možemo da očistimo svoje dvorište. - izjavio je.

Ovim rečima, čovek je poslao svima u Srbiji i regionu poruku za ujedinjenje i solidarnost u teškim vremenima.

Podsećamo, superćelijska oluja, koja je zahvatila region tokom jučerašnjeg dana i noći načinila je ogromnu materijalnu štetu, čupajući pred sobom drveće, kidajući grane, noseći kontejnere i đubre, a od posledica ovih nepoogda stradali su automobili, kuće, lokali, a mnogo ljudi je zbog lakših i težih telesnih povreda hospitalizovano.

RHMZ izdao je upozorenji i za današnji dan, koje možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.