(VIDEO) PAS U TELU TELETA: Pitbul ima samo 17 kg, a čak 78 kg!

Izvor: Kurir, 07.Feb.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PAS U TELU TELETA: Pitbul ima samo 17 kg, a čak 78 kg!

Hulk je pitbul je  svemu sudeći je trenutno najveći pripadnik te pasmine na svetu i neverojatno je agilan unatoč silnoj masi

Hulk je samo jedan od pasa u vlasništvu odgajivačnice DDKLINE XXL iz Nju Hemopšira, u kojemu se bave i dresurom pitbulova. Vlasnik tvrdi da ih se sve odgaja u dobroj veri kako bi postali savršeni čuvari imovine i telohranitelji i sam sebe pohvalio kao stručnjaka kad je psihologija pasa u pitanju.

"Treniram sve svoje pse od trenutka kada dođu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na svet. Žive u čoporu bez bilo kakvih ograda, odnosno fizičkih restrikcija, te im moja uloga vođe daje sigurnost i potrebne smernice", napisao je između ostalog vlasnik, koji je na Fejsbuk potvrdio da razmišlja i o tome da snimi dokumentarni film kako je Hulk nastao.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.