(VIDEO) PA, SJAJNO! Da li je ovo jedna od najboljih reklama u 2014. godini!?

Izvor: Press, 16.Dec.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PA, SJAJNO! Da li je ovo jedna od najboljih reklama u 2014. godini!?

Bližimo se kraju godine, a dani i meseci iza nas doneli su nam mnoštvo sjajnih reklama, koje su nas slatko nasmejale, raznežile, dirnule ili oduševile... Ova je svakako jedna od takvih, zar ne!?
Crni Gruja je ponovo na malim ekranima. Ekipi iz popularne TV serije, koju uz gazda Gruju čine i komični Čeda Velja i Slovenac Zmago, pridružio se ovoga puta i popularni pevač Bane Mojićević, koji sjajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << imitira Zdravka Čolića u kostimu seljaka iz Prvog srpskog ustanka.

PROČITAJTE JOŠ:
Decu držati dalje od pirotehnike tokom praznika
I polovan džemper greje
Štrajk advokata pri kraju?
   
Takmičenje za najbolju pesmu obavljeno je u kolibi Crnog Gruje povodom snimanja novog reklamnog spota za maloprodajni lanac DIS. Glumci Nenad Jezdić, Zoran Cvijanović i Marinko Madžgalj oživeli su ponovo stare likove, a snimanje je proteklo u više nego zabavnoj i veseloj atmosferi. 
Pogledajte! Kakav je vaš utisak?

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.