(VIDEO) OVO NIKAD NISTE VIDELI: Snimali fascinantnu pojavu koja ih je progutala...

Izvor: Kurir, 25.Maj.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OVO NIKAD NISTE VIDELI: Snimali fascinantnu pojavu koja ih je progutala...

Pojavile bi se čistine i duge. A onda bi nas magla ponovo poklopila. Nismo znali gde smo...

Kad u filmovima vidite kako se približava ogroman oblak magle, to je najčešće znak da glumci treba da beže.

Ali, kad su dvojica ribara takav prizor videla u stvarnosti, odlučili su da ostanu i da vide šta se događa.

Spenser Belard i njegov sin Endru pecali na jezeru u Mičigenu prošle srede kad su ugledali golemi "magleni" oblak kako polako dolazi ka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << njima. Bili su znatiželjni da bi bežali pa su snimili kako se magla približava i objavili snimak na Jutjubu i fotografiju na Imguru.

Endru je rekao da on i otac unutar ovog ogromnog oblaka nisu videli gotovo ništa i da je temperatura naglo pala, ali da je iskustvo svejedno nenadmašno.

"Pojavile bi se čistine i duge. A onda bi nas magla ponovo poklopila. Nismo znali gde smo pa smo pomoću uređaja morali da pronađemo svoj put do obale", ispričao je Endru.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.