VIDEO: Najskuplja video igra startuje sutra

Izvor: Radio 021, 08.Sep.2014, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Najskuplja video igra startuje sutra

Najskuplja video igra napravljena ikada "Destiny" biće pokrenuta onlajn u utorak i očekuje se da će privući 10 miliona igrača.

Video igra, koju je napravio američki developer Bungie, je naučnofantastična igra smeštena 700 godina u budućnosti a igrači će moći da putuju svemirom kako bi spasili ljude od vanzemaljaca koji ih žele uništiti.

Projekat je koštao 500 miliona dolara, što je duplo više od budžeta filma Star Warsa.

"Investicija je fokusirana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na socijalni aspekt igre i Destiny univerzuma po čemu se razlikuje od drugih igara", rekao je Derek Kerol, dizajner Bungieja koji je na Destinyju radio pet godina.

Destiny je operativan samo putem interneta tako da svi igrači mogu da komuniciraju i igraju zajedno. Destiny bi mogao da dovede do revolucije u načinu igranja kada dođe na police radnji.

"Destiny je najveća igra na kojoj sam radio ja i bilo ko ikada", dodao je Kerol.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.