(VIDEO) NASLEDNICA: Evo kako peva ćerka Anabele i Gagija!

Izvor: Kurir, 04.Dec.2014, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NASLEDNICA: Evo kako peva ćerka Anabele i Gagija!

Luna je na Instagramu postavila snimak na kome izvodi pesmu "Život bez tebe ne živim"

Luna Đogani, najstarija ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, do sad nije pokazivala veliko interesovanje za muziku, a sada je pokazala da ima talenat za pevanje.

Naime, Luna je na društvenoj mreži Instagram postavila snimak na kome izvodi pesmu koju su u duetu otpevali Adil i Allegro bend "Život bez tebe ne živim".

Budući da je pokazala svoj talenat, možda uskoro nasledi popularnost svoje majke Anabele.

Moja najbolja drugaricaPratite Sport na Facebookui TwitteruFollow @KurirSport

Pratite Stars na Facebooku

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Poslušajte kako u kućnoj atmosferi peva Luna Đogani, ćerka Anabele i Gagija

Izvor: Svet, 04.Dec.2014

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Luna, više puta je pokazala je voli da pleše i da peva.. Nakon njene interpretacije pesme “Uno Momento”, Luna je na Instagramu postavila snimak na kome peva pesmu Alegro benda.. Ono što je drugačije od prethodnih snimaka jeste da Anabelina ćerka peva...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.