(VIDEO) MORBIDNO: Hrvati pustili migrante da spavaju među pravoslavnim spomenicima!

Izvor: Kurir, 23.Sep.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) MORBIDNO: Hrvati pustili migrante da spavaju među pravoslavnim spomenicima!

Britanski Kanal 4 objavio je snimak na kome se vidi nekoliko desetina izbeglica iz Sirije i trećih zemalja koje spavaju na pravoslavnom groblju u Tovarniku.

Na grobovima se vide srpska imena i prezimena, ispisana ćirilicom, kao i jedan hrvatski policajac koji se nalazi u neposrednoj blizini.

Izbeglice bukvalno leže preko nadgrobnih ploča, pokrivene ćebadima. Na snimku se vide i deca koja spavaju na pravoslavnom groblju u Tovarniku, nedaleko od granice sa Srbijom. Pojedini >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su razapeli i šatore

Refugees and migrants are sleeping in a cemetery near the Serbian border with Croatia https://t.co/HVZEM4TIGK

Srpsko groblje na kome spavaju izbeglice nalazi se par kilometara od centra Tovarnika, na samoj granici sa Srbijom, dok se hrvatsko nalazi na drugom kraju mesta.

U Hrvatsku je u poslednjih nedelju dana ušlo više od 44.000 izbeglica, a samo u utorak gotovo 9.000, saopštilo je hrvatsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Izbeglice u Hrvatsku i dalje stižu u velikom broju, najviše preko područja Tovarnika i Iloka.

(Mondo)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SRAMOTA Izbeglice u Hrvatskoj spavaju na pravoslavnom groblju

Izvor: Blic, 23.Sep.2015

Hrvati su izbeglice smestili na pravoslavno groblje blizu granice sa Srbijom, javlja britanski "Channel 4".."Channel 4" je objavio snimak na kome se vidi nekoliko desetina izbeglica iz Sirije i drugih zemalja koje spavaju na pravoslavnom groblju u Tovarniku, blizu granice...Na grobovima se vide srpska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.