VIDEO: Luna rekla Slobi da će mu roditi blizance?!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Luna rekla Slobi da će mu roditi blizance?!

Luna Đogani često ponavlja kako je njena ljubav sa Slobom Radanovićem toliko jaka, da će oni nastaviti svoju romansu i kada izađu iz rijalitija.

Mlada blogerka toliko razmišlja o budućnosti sa Radanovićem da je već počela da smišlja imena za njihovu decu.

- Ja bih... ma samo da su blizanci! Ja volim više žensko, meni su u porodici ženska deca, ali samo da je živo i zdravo! - rekla je blogerka.

Luna je zatim skočila kod Slobe u krevet da mu saopšti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koja bi imena dala njihovoj deci.

- Ja ću da rodim dva Sloba! Zvaće se Sloba džunior i Sloba junior. Volim muško ime Andrija. Živorad, Milenko, Žaklina, Živica, Verica, što da ne? Meni se sviđa i Jadranka, kao moja baba. Top ime. Jadranka i Jagoda. Ja sam trebala da se zovem Marija! Zamisli Marija Đogani? Fuj! Ili Žiža Radanović? - rekla je Luna.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUDA OD LJUBAVI! Luna: Rodiću Slobi decu! (video)

Izvor: Svet, 23.Okt.2017

Luna Đogani često ponavlja kako je njena ljubavna veza koju je započela u “Zadruzi”, sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, ozbiljna i da će oni ostati zajedno i kada izađu iz najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu.. Koliko se blogerka bacila na razmišljanje i pravljenje planova, govori...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.