(VIDEO) LAŽLJIVI BOŠKO I ĐILAS: Razlupali RTS, tukli zaposlene, a na N1 tvrde da su bili pristojni i civilizovani

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) LAŽLJIVI BOŠKO I ĐILAS: Razlupali RTS, tukli zaposlene, a na N1 tvrde da su bili "pristojni" i "civilizovani"

Obradović se potukao sa zaposlenima na RTS-u, a potom je nasilno, sa svojim sledbenicima, upao u redakciju gde je verbalno počeo da maltretira ljude i da im traži da ga odvedu "tamo gde se emituje dnevnik".

Nakon što su lideri opozicije Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić nahuškali ljude da upadnu u RTS i tamo sve razlupaju, potom fizički napadnu novinare koji su radili svoj posao, N1 televizija je stala u njihovu odbranu i emitovala bujicu njihovih gnusnih laži.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kao što se u priloženom videu može videti, Boško Obradović, izjavio je da se u zgradi RTS nije dogodio nijedan incident, a video jasno pokazuje koliko laže.

A post shared by Aleksandar Jovičić (@aleksandar_jovicic_) on Mar 18, 2019 at 2:15pm PDT

Na snimku se jasno vidi koliku su štetu su počinili, a ona je daleko veća od onoga što su ispričali na  televiziji N1.

Ne zna se ko je više laži izneo, Obradović ili Đilas, gostujući na N1.

- Sve je bilo na pristojnom i civilizivanom nivou - izjavio je Đilas, koji je, kako se vidi na videu, pretio i gurao rulju u zgradi RTS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.