VIDEO: Komunalna policija uhapsila ženu zbog Bus plusa

Izvor: Radio 021, 24.Jan.2015, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Komunalna policija uhapsila ženu zbog Bus plusa

Trojica komunalnih policajaca priveli su danas pre podne ženu, jer kod sebe nije imala Bus plus kartu za prevoz.

Snimak, koji je nastao u Zemunu na autobuskoj stanici, prikazuje trojicu komunalnih policajaca i ženu koja se opire i plače dok joj stavljaju lisice na ruke.

Prolaznici koji su naišli na trenutak hapšenja, zaustavili su se i počeli da negoduju prema komunalnim policajcima. "Kako vas nije sramota", uzvikivao je jedan od prolaznika dok su komunalni policajci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ženu odvodili do svog automobila.

U Komunalnoj policiji potvrdili su da su devojku vezali lisicama "jer je htela da ode". "U autobusu na liniji 73 zatečena je A.S. bez važeće karte. Na traženje ličnih dokumenata da bi se napisao prekršajni nalog rekla je da nema ništa kod sebe. Upozorena da će morati da se dovede do najbliže policijske stanice na utvrđivanje identiteta, ona je to s gnušenjem odbila. Počela je da se udaljava i onda su komunalni policajci radi njene lične bezbednosti, a i da se ne bi udaljila bili primorani da upotrebe sredstvo prinude", kazali su u Komunalnoj policiji.

Devojku su odvezli do policijske stanice, gde joj je utvrđen identitet, a protiv nje je osim prekršajnog naloga podneta i prekršajna prijava za ometanje. Kako kažu u Komunalnoj policiji, dnevno se dvoje do troje ljudi odvede u policiju zbog utvrđivanja identiteta, a lisice se koriste "u slučaju da se lice opire, napada ili na bilo koji način ometa izvršenje zadatka".

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.