VIDEO: Klinac prekinuo šou Ivanovića na nekoliko minuta!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Klinac prekinuo šou Ivanovića na nekoliko minuta!

Poslednja emisiva "Veče sa Ivanom Ivanovićem" bila je prekinuta na nekoliko minuta i to zbog toga što voditelj nije mogao da dođe k sbei posle jedne upadice dečaka iz publike na njegov tekst.

Naime, Ivan  je ispričao šalu o masturbaciji, ali ga je komentar dečaka iz publike zbunio.

- Jedan hrišćanski pisac kaže da žene masturbacijom prizivaju demone. A muškarci prizivaju majku da uđe bez kucanja i pita: "Dušo, jesi gladan?" - ispričao je voditelj, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čega je usledio smeh u studiju.

- Smešno, a? Ima li muškaraca, ima? Je l' vas keva nekad prekinula? - upitao je voditelj, a jedan dečak je k'o iz topa odgovorio:

- Mene jeste!

Ceo studio je plakao od smeha, a Ivanović nije mogao da dođe k sebi nekoliko minuta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.