(VIDEO) KO DA IM ODOLI:  Na promociji Kobasicijade, za pola sata prodato 2,5 tona kobasica!

Izvor: Kurir, 20.Feb.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KO DA IM ODOLI: Na promociji Kobasicijade, za pola sata prodato 2,5 tona kobasica!

Suva kobasica je prodavana po ceni od 660 dinara, sveža - 400, a roštiljska 150 dinara., rekao je Medurić osnivač i direktor Turijske kobasicijade, koja će biti održana 27. i 28. februra i 1. marta

U centru Novog Sada, u Dunavskoj ulici, danas je održana promocija Turijske kobasicijade, tokom koje je za svega četiri sata prodato dve i po tone svežih, roštiljskih i sušenih kobasica.

Osnivač i direktor Turijske kobasicijade Miroslav Medurić Čika rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je da su Novosađani pokazali veliko interesovanje za Turijsku kobasicijadu, ali i da vole kobasicu iz Turije o čemu, kako je rekao, svedoči i količina prodatih kobasica.

Kobasice su prodavane na četiri štanda u Dunavskoj ulici, ispred svakog štanda tokom celog prepodneva bili su dugački redovi, a zainteresovani su bili u prilici da kupe i sveže kobasice i one spremne za jelo.

Kobasicijada ove godine beleži svoje 31. izdanje, a biće održana 27. i 28. februra i 1. marta u Turiji.

http://www.youtube.com/watch?v=RpdeZsAw07Q

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.