(VIDEO) JEDNOSTAVNO I BRZO: Kako da napravite lokne uz pomoć prese

Izvor: Kurir, 09.Jun.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) JEDNOSTAVNO I BRZO: Kako da napravite lokne uz pomoć prese

Savršene letnje lokne kojima niko neće odoleti! Napravite ih uz pomoć prese za samo par minuta...

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Elle.rs.

Dosadila vam je vaša ravna kosa i želite da promenite vaš svakodnevni izgled, ali nemate puno vremena? Pravo je vreme da se pozabavite ovim trikom uz koji ćete na brz i jednostavan način dobiti savršene lokne, kojr će istovremeno izgledati i prirodno i divlje.

Lokne kao zaštitni znak ove sezone oplemeniće izgled >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svake devojke pružajući mu šarmantan i nežan look. Ako ih želite na svojoj kosi, donosimo vam jednostavni trik kako da one izgledaju savršeno bez previše truda.

Potrebno vam je samo nekoliko minuta, presa, lak za kosu i da ispratite uputstva frizera Miloša Nikolića u sledećem video tutorijalu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.