U napadu bombaša samoubice poginulo najmanje 25 ljudi

Izvor: Blic, 22.Sep.2013, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U napadu bombaša samoubice poginulo najmanje 25 ljudi

U današnjoj eksploziji bombe ispred jedne hrišćanske crkve u Pešavaru na severozapadu Pakistana poginulo je najmanje 25 ljudi, a 45 je povređeno, saopštili su policijski zvaničnici.

Bombaš samoubica je aktivirao eksploziv kada su vernici izlazili iz crkve posle nedeljne službe, rekao je policajac Mohamad Nor Kan.

Tvrdokorni islamski ekstremisti su optuživani za prethodne napade na hrišćansku manjinu u Pakistanu, kao i na muslimanske grupacije koje oni smatraju jereticima, navodi AP.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje 25 hrišćanskih vernika poginulo

Izvor: Akter, 22.Sep.2013

U današnjoj eksploziji bombe ispred jedne hrišćanske crkve u Pešavaru na severozapadu Pakistana poginulo je najmanje 25 ljudi, a 45 je povređeno

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.