(VIDEO) ISTI OTAC: Zidanov sin već na debiju radio čuvene očeve finte

Izvor: Kurir, 17.Nov.2014, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ISTI OTAC: Zidanov sin već na debiju radio čuvene očeve finte

19-godišnji sin čuvenog fudbalera debitovao je upravo pod patronatom slavnog oca

Zinedin Zidan je nakon slavne fudbalerske započeo i trenersku karijeru a na vreme je stigao i naslednik na travnatom terenu.

Enco Zidan, koji voli i da ga zovu Enco Fernandez da ne bi nosio teret slavnog oca na leđima, debitovao je juče u seniorskoj konkurenciji za Real Kastilju, drugi tim slavnog madridskog kluba. Kastilja je slavila protiv Konkvensea sa 2:1 i tako nastavila seriju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mečeva bez poraza, a mladi Enco koji naredne godine puni 20 godina imao je sasvim solidan debi.

Ono što su mnogi odmah prepoznali jeste tehnika koja je bila svojstvena Zinedinu, a posebno pirueta kojom obilazi protivnike i čini loptu nedodirljivom. Pogledajte, pa procenite sami ako se sećate kako je igrala francuska legenda:

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.